EUCF 4th call webinar: Denmark

EUCF 4th call webinar: Denmark

Call 4 promotional picture

Tilmeld dig webinaret: ”EU City Facility”/EUCF-initiativet.

Webinaret handler om den fjerde indkaldelse af EUCF-tilskud i Danmark og finder sted torsdag den 8. september 2022 kl. 10-11:30. Gå ikke glip af denne mulighed for at sætte skub i implementeringen af jeres bæredygtige energiplan!

Danmark har haft succes under de tidligere ansøgningsrunder og vi håber at få nye gode ansøgninger til denne fjerde og sidste indkaldelse i denne periode af EUCF initiativet.

Union of Baltic Cities er det nationale netværk for formidling af initiativet i Danmark, og EC Network er dansk landeoperatør.

EUCF tilbyder en engangsstøtte (60.000 €) til at hjælpe byer/kommuner og grupper af kommuner i udviklingen af ​​investeringskoncepter indenfor effektivisering og vedvarende energi. Denne runde har fokus på energieffektivisering, hvorved mere end 50% af det ansøgte projekt skal vedrøre investeringer indenfor dette område. Fristen for at søge disse midler er 30. september 2022.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at ansøge midler til at udvikle et investeringskoncept og hvordan EUCF kan hjælpe jer med at udvikle et sådant, må I ikke gå glip af dette webinar.

 

REGISTRER NU via dette link!

Webinaret er rettet mod lokale aktører; byer, kommuner og relaterede interessenter.Agenda


10:00 Introduktion: 

Velkomst ved landeekspert EC Network og Union of Baltic Cities

Tour de table


10:20 Vejledning: Hvordan ansøger man EUCF?


10:40 Spørgsmål


10:50 Investeringskonceptet: Hvad er et investeringskoncept, og hvordan kommer man dertil?


11:10 Tilgængelig support


11:20 Spørgsmål


11:30 Slut

Mere information:

• Link til EUCF hjemmeside